Hej mässbesökare!

En dryg månad har redan hunnit passera sedan Vin i Västerås stängde sina dörrar för det här året!

Vi hade verkligen roligt och vill ännu en gång tacka alla som valde att lägga en stund av sitt mässbesök hos oss i Vinsmartmontern! Närmare 300 personer fick höra Niclas berätta om hur man gör olika typer av mousserande viner och även prova två mousserande viner samt en Champagne. Vinerna vi provade, som uppskattades mycket – inte minst på grund av urvalet, var följande:

Gerard Bertrand Brut, Crémant de Limoux, Frankrike, nr 77132, 145 kr.
Pongrácz Brut, Western Cape, Sydafrika, nr 7628, 120 kr.
Pol Roger Brut Reserve, Champagne, Frankrike, nr 7549, 409 kr.

Extra roligt var också att vår insats fick upplevas av ännu fler i regionen tack vare fina reportage både i VLT tidning, VLT TV, och TV021.

Massor av bra tips fick vi också och de publiceras vartefter vi hinner med i våra sociala mediekanaler.

vinilinVinsmart har nu hunnit avverka ytterligare en mässa, denna gång i Linköping – Vin i Linköping – där ytterligare dryga 300 personer har blivit Vinsmartare och vi laddar i skrivandes stund inför höstens sista – Uppsala Vin & Deli, som hålls den 18-19 november i Uppsala.

vinodeliPrecis som på tidigare mässor kommer vi att dela ut ett presentkort värt 3000 kr till helgens bästa Vinsmarta tips…

Tills du själv har chansen att träffa oss live igen har du ju oss i din inkorg där vi håller dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.Det kan också vara värt att hålla ett öga på vår hemsida, Facebook och Instagram där uppdateringar sker löpande.

Hoppas vi ses på Uppsala Vin & Deli i November!