Närmare 300 personer fick höra Niclas berätta om hur man gör olika typer av mousserande viner och även prova två mousserande viner samt en Champagne. Det roliga var att alla tre var gjorda enligt Champagnemetoden!

Extra roligt var också att vår insats fick upplevas av ännu fler i regionen tack vare fina reportage både i VLT tidning, VLT TV, och TV021.

Vinsmart drar nu vidare till nästa mässa, Vin i Linköping – som hålls i Linköping den 14-15 oktober!

Kanske ses vi där och råkar du ha vänner i området – tipsa dem gärna om oss.

Tills du själv har chansen att träffa oss live igen har du ju oss i din inkorg där vi håller dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev. Det kan också vara värt att hålla ett öga på vår hemsida, Facebook och Instagram där uppdateringar sker löpande.

Vi vill också tacka för alla kreativa och härliga tips vi fick med oss hem från Västerås. Vinnaren av helgens tävling var Martin Elmesiöö med tipset ”Sorbetglass med bubbel över ”som sås”!

Vinnartipset var dock i gott sällskap och vi kommer att publicera fler av tävlarnas tips i våra sociala media kanaler – så håll koll.

En liten hälsning från Martin och Frank Bistro hoppas vi också få rapportera om vid ett senare tillfälle.

I Linköping kör vi ytterligare en tävling med en prispeng på 3000 kr på en lokal krog – så har du vägarna förbi – passa på! Vilken korg kommer berättar vi också mer om snart…