Rosita + ananas!

Rosita – En aperitif med personlighet. Rosita sätter tonen med sin rubinröda färg och tydliga smakprofil. Servera den väl kyld och låt Rosita göra jobbet. Mjuk sötma, uppiggande citrus och en lätt bitter elegans dröjer sig kvar i avslutet - med toner av malört, röda bär och blodapelsin i tydligt fokus.

No items found.
10 - 30 min
Superenkelt

Ingredienser

6 cl Rosita

Ananasjuice att toppa med

Ett rött bär, förslagsvis Maraschinokörsbär

Ev en bit ananas

Gör så här

- Häll Rosita i ett högt glas med is.

- Fyll upp med ananasjuice och garnera med en bit ananas och ett rött bär.

Relaterat youtubeklipp

Dryckesmatchning
Vinmatchning

Rosita

Rosita – En aperitif med personlighet

Rosita sätter tonen med sin rubinröda färg och tydliga smakprofil. Servera den väl kyld och låt Rosita göra jobbet.

Mjuk sötma, uppiggande citrus och en lätt bitter elegans dröjer sig kvar i avslutet - med toner av malört, röda bär och blodapelsin i tydligt fokus.

 

Bitterhet
Fatkaraktär
Fruktsyra
Fyllighet
Rökighet
Strävhet
Sötma
Köp drycken
Till vinet

Andra recept du kanske gillar!

Blåmusslor med grön curry
Blåmusslor med grön curry
Blåmusslor

10 - 30 min

Enkelt

Parmesangratinerad fläskkarré med ljummen potatissallad
Parmesangratinerad fläskkarré med ljummen potatissallad
Fläskkarré

30 - 45 min

Superenkelt

Nickes tolkning på Wedholms fisk: Parmesangratinerade gösfilé med spenat och räkor
Nickes tolkning på Wedholms fisk: Parmesangratinerade gösfilé med spenat och räkor
Räkor
Gös

30 - 45 min

Inte så svårt

Smashed tortillaburgare
Smashed tortillaburgare
Köttfärs

10 - 30 min

Superenkelt

Vill du lära dig mer om vin och mat i kombination?

Prenumera på vårt nyhetsbrev

VINSMART  |  SIBYLLEGATAN 9  |  114 42 STOCKHOLM